Uthyrning


Vi jobbar med professionella tillverkare för att kunna erbjuda en säker lösning efter era önskemål. Läs mer här nedan om vad vi kan erbjuda och hittar du inte det du söker kontakta oss gärna så kan vi säkert hjälpa er.

LJUD:
Enklare talanläggningar eller större festival- och konsertsystem, vi har det och allt där emellan!

Exempel på produkter: JBL Vertec 4889, d&b Q1, d&b Q10, d&B J-sub, Nexo Geo-S samt Avid Venue Profile och Midas XL200.

LJUS:
Ljus kan verkligen lyfta ett arrangemang, allt från enklare färgsättning till större designade system med rörliga lampor. Vi kan hjälpa er att lyfta fram just det ni tycker är viktigt.

Exempel på produkter: Martin Mac Viper, Martin MAC 2000, Martin MAC 250 Entour, GLP Impression 120RZ, Avolites m.m.

SCEN:
Till hyran av ljud och ljus kanske ni även behöver en scen. Vi kan erbjuda lösningar med lösa podier i olika storlekar och höjd till mindre och större utomhusscener. Kanske behövs det kravallstaket, olika trosskonstruktioner eller kraftiga stativ som kan lyfta utrustning osv.

Här jobbar vi med märken som Prolyte, Alspaw, Layher, Faffard, Ilmonte, Bison, Prolyft, Verlinde och Liftket, Work, WMB m.fl.

BACKLINE:
Instrument i form av trumset, bas- och gitarrförstärkare och keyboards är många gånger en viktig detalj för att genomföra en konsert eller festival.

Vi jobbar med populära modeller och märken som Yamaha, Roland, Premier, DW, Ampeg, Fender, Marshall, Peavy, Vox, Hammond, Clavia och Korg m.fl.

BILD:
Här kan vi erbjuda enklare lösningar med mindre projektorer, dukar eller TV-skärmar. Söker ni större bildproduktionslösningar med t.ex kameraproduktion, LED-väggar osv kan vi rekommendera olika samarbetspanters. Kontakta oss för mer info.

Märken vi jobbar med inom bild är bl.a NEC, Mitsubishi, Sony.

SAMLJUS AB
Bangårdsgatan 4A, 972 35 Luleå. Karta »

Tel 0920-241 240